Salon de mobila
turceasca
or. Chișinău, sec. Rîșcani, bd. Moskova 3, et. 3
Bălți, Ștefan cel Mare 2C, et. 2
Toate produsele
or. Chișinău, sec. Rîșcani, bd. Moskova 3, et. 3
Bălți, Ștefan cel Mare 2C, et. 2
078 135-788
Adresa salonului

Saltea Thermo Control

-15%
Cumpara in rate la 0%
Descriere
Articol:  M011
Înălțime: 30 cm
Rezistentă: 100+100 kg
Producător: Turcia
Avantaj:
Livrare în toată Moldova
Livrăm orice bunuri de pe site-ul nostru direct la domiciliu. Livrare la Chișinău pentru o sumă de 1.500 lei, gratuită. Livrare de costuri în Moldova, de la 100 de lei
În credit 519 lei
Puteți cumpăra acest articol prin rate fără plata în avans. Pentru aceasta, ai nevoie doar de un pașaport.
Garanție 10 ani
Garanție oficială de la producător. Schimbul sau rambursarea în termen de 14 zile.
Returnarea mărfurilor în termen de 14 zile
Vom reveni banii sau schimba produsul în termen de 14 zile, în cazul în care nu corespunde calității corespunzătoare. Uitați condițiile de returnare pe link
Achitarea convenabila
Plătiți pentru achiziții cum doriți, prin card, numerar sau în credit, fără avans.
Ridicare la etaj
Vom ridica acest produs la apartament, vom ajuta la asamblarea produsului și vom lăsa curatenie dupa noi. Vedeti costul serviciului pe link-ul
13 620 MDL
11 580 MDL
În credit
519 lei/lunar
Descriere
Caracteristici
Plata și livrarea
Adresa salonului
Review-uri
Intrebari si raspunsuri

Saltea Thermo Control pe arcuri independente

Salteaua turcească Thermo Control are funcție de control a temperaturii. Ajută la menținerea temperaturii ideale a corpului. Temperatura ideală a corpului pe timp de noapte mărește comfortul și calitatea somnului. Este solicitată mai ales în rândul acelor persoane care transpiră în timpul somnului.

Salteaua Thermo Control are un efect de susținere asupra coloanei vertebrale datorită combinației blocului de arcuri Pocket Spring System (sisteme de arcuri în huse individuale) și două straturi de spumă cu efect de memorie HyperSoft (moale și elastică) și mai elastică cu efect de susținere. Caracteristica distinctivă a saltelei Thermo Control este reglarea temperaturii corpului în timpul somnului.

Descrierea saltelei

Țesătura saltelei Thermo Control poate regla temperatura în funcție de temperatura mediului ambiant. Această funcție de reglare a temperaturii este realizată datorită PCM (Phase Change Material) în structura țesăturii. Când temperatura corpului crește, PCM creează un efect de răcire, luând căldură din organism. Când temperatura corpului scade, aceasta creează un efect de încălzire, transferând căldura reținută înapoi în mediul înconjurător. Astfel, se crează un microclimat de temperatură constantă în jurul țesăturii.

Țesătura Thermo Control ajută la menținerea temperaturii ideale a corpului, reglând fluctuațiile temperaturii. Thermo Control are proprietăți antistatice. Temperatura ideală a corpului pe timp de noapte îmbunătățește confortul utilizatorului și calitatea somnului. Spuma HyperSoft - este un tip special de spumă cu efect de memorie și efect de răcire, mai moale și mai flexibilă, decât spuma obișnuită Memory Foam. Ajută cu ușurință la preluarea formei corpului. Spuma HyperSoft folosită în stratul superior al saltelei, oferă pielii Dvs o senzație moale și catifelată.

Sistemul cu arcuri Pocket Spring System face salteaua silențioasă, deoarece fiecare arc este plasat într-o husă individuală. În plus, arcurile, acționând individual unul de altul, ajută la distribuirea uniformă a presiunii corpului pe saltea. Poziția corectă a coloanei vertebrale asigură un somn confortabil. Soții sunt mai puțin afectați de mișcările celuilalt în timpul somnului.

Această saltea poate fi cumpărată în complect cu un pat. Patul se vinde separat, toate prețurile și dimensiunile pot fi vizualizate pe acest link - Pat Thermo Control. Toate modelele de saltele și paturi pot fi vizualizate în magazinul nostru pe sec. Râșcani. Există plata în credit și în rate.

* Abaterea admisibilă a dimensiunilor: înălțime/lățime/lungime ±2cm.
* Patul, noptierele, lenjeria de pat, plapumele și pernele se vând separat.

Prețul și descrierea Pat Thermo Control

Prețul și descrierea Noptiere Thermo Control

Prețul și descrierea Lenjerie de pat

Prețul și descrierea Plapume

Prețul și descrierea Perne

De unde puteți cumpăra această saltea

Puteți cumpăra o saltea în Chișinău în magazinul nostru „OSKAR.MD”, situat pe adresa: or. Chișinău, sec. Râșcani, bd. Moscovei 3, etajul 3. Sau comandați livrarea saltelei la numărul de telefon + 373 (78) 135-788.

De asemenea, dvs. puteți comanda o saltea de orice dimensiune personalizată, exact cu dimensiunile patului dvs. sau a canapelei, și să o ridicați în magazinul nostru sau să comandați livrarea la domiciliu.

Livrăm saltele în toată Moldova în orice oraș sau localitate în 2-3 zile, costul livrării este de doar 190 de lei.

Numărul de telefon al magazinului în Chișinău: + 373 (78) 135-788

Caracteristici
Tip:
Arcuri independente
Înălțime:
30 cm
Arcuri independente:
Pocket Spring
Numărul de arcuri:
520 buc/m2
Rezistentă:
100+100 kg
Materialul husei:
Tesatura din tricot
Efect de memorie:
Da
Ventilate:
Da
Anatomic:
Da
Antibacterian:
Da
Dimensiuni personalizate:
Nu
Hipoalergenic:
Da
Ortopedic:
Da
Duritate:
Medie
Durata de viață:
Până la 20 de ani
Garanție:
10 ani
Producător:
Turcia
Materiale
Spuma HyperSoft
Thermobond
Pâslă termică
Țesătură de tricotaj
Arcuri Pocket Spring
Aeratoare aeriene
Vatelină
Spumă poliuretanică
Flizelină
Nanofibră
Plata și livrarea
Удобная оплата

Adresa salonului OSKAR.MD

Ușor accesibil de oriunde din oraș
Adresa noastră
or. Chișinău, sec. Rîșcani, bd. Moskova 3, et. 3
Programul de lucru
Luni-Vineri: 9:30 - 20:00
Sâmbătă-Duminică: 9:30 - 17:00
Lucrăm șapte zile pe săptămână.
Telefonul salonului
078 135-788
Cum să ajungeți la noi?
Microbuze
№ 112, 116, 119, 121, 123, 140, 148, 152, 162, 166, 186
Autobuze
№ 5, 19, 26, 28
Troleibuze
№ 10, 11, 21, 23, 24
Livrare rapidă în toată Moldova
Livrăm orice marfă care este în stoc în 2-3 zile
Review-uri
Почитайте что говорят покупатели OSKAR.MD,
или нажмите на Play чтобы прослушать.
Saltea
Dimensiune: 160x200*22 cm
Mulțumesc pentru saltea, am vrut să sun să vă mulțumesc, dar mi-ați luat-o înainte :). Sunt mulțumită de cumpărătură, voi comanda la dvs. și un topper pe canapea puțin mai târziu. Mulțumesc!
Ascultați feedback
Maria Ivanovna, Tvardița
Saltea
Dimensiune: 130х200*22 cm
Salteaua este excelentă, mulțumită de achiziție. Am comandat o saltea în magazinul dvs. pentru că aveți orice dimensiuni personalizate. Aveam nevoie de o saltea 130*200, și nu am întâlnit firme unde să fie posibil de realizat. Vă mulțumesc foarte mult!
Ascultați feedback
Igor, Transnistria
Saltea
Dimensiune: 180x200*26 cm
Am căutat o saltea, am văzut anunțul dvs., mi-a plăcut oferta voastră și ceea că faceți orice dimensiuni, întrucât eu am vrut înălțimea să fie de 26 cm. Ați făcut așa cum am dorit și ați adus la timp. Sunt mulțumită, vă recomand colegilor de la serviciu. Mulțumesc foarte mult!
Ascultați feedback
Galina, Chișinău, Botanica
2 Saltele
Dimensiune: 80x190*22 cm
Sunt foarte mulțumită de saltelele noi. Am întâlnit anunțul dvs. pe Facebook și am decis să comand o saltea de la dvs., pentru că există livrare la domiciliu. Sunt satisfăcută de achiziție, v-am recomandat deja prietenelor mele. Mulțumesc foarte mult!
Ascultați feedback
Nina, or. Călărași
Saltea
Dimensiune: 180x200*22 cm
Am văzut un anunț pe internet și am ajuns pe site-ul dvs., mi-a plăcut, cum ați explicat, și am decis să comand la dvs. o saltea. Am cumpărat o saltea pentru pat dublu cu dimensiunile 180*200*22 cu efect de memorie de 5 cm. Sunt satisfăcut de calitate.
Ascultați feedback
Cornel, Chișinău, Botanica
Topper
Dimensiune: 120x200*5 cm
Am cumpărat o saltea subțire „Topper”. Satisfăcută de cumpărătură, bună saltea. Am văzut pe internet oferte și mai ieftine, dar mi-ați nimerit sub mână și am cumpărat de la voi )). Deja v-am recomandat cunoscuților. Vreau să mai comand una, dar puțin mai târziu. Mulțumesc!
Ascultați feedback
Tamara, Chișinău, Rîșcani
Întrebări frecvente
Cum se face o comandă de pe site?
Pentru a comanda o saltea, un pat, sau orice altă marfă de pe site, sunați la telefonul + 373 (78) 135-788 la magazin sau trimiteți o cerere pentru un apel gratuit. Operatorul nostru vă va contacta, va clarifica toate detaliile comenzii și va completa cererea.
Pot plăti marfa când o primesc?
Dacă marfa are dimensiuni standard, dvs. o puteți achita la primire. În cazul în care doriți să comandați o saltea sau un pat de dimensiuni personalizate, va fi necesar să plătiți în avans 50% iar restul banilor să plătiți la primire.
Există livrare într-un alt oraș din Moldova?
Da, noi livrăm orice marfă de pe site-ul nostru în toată Moldova în termen de 2-3 zile
Cât costă livrarea?
Totul depinde de marfă și de prețul comenzii făcute. Fiecare livrare noi o considerăm individual. Prețuri aproximative pentru livrare în Moldova: Saltele - 150 lei, Paturi - 250 lei, Plapume, perne etc. - 100 lei. Livrarea în Chișinău în valoare de la 1500 lei, se efectuează gratis. Livrarea în Chișinău până la 1500 lei, costă - 100lei.
Este posibil cumpărea în credit?
Da, orice marfă de la 1000 de lei, poate fi cumpărată în credit până la 36 de luni, în condiții favorabile. Pentru a face acest lucru trebuie să veniți la magazinul nostru și să faceți comanda la fața locului. Pentru aceasta aveți nevoie doar de buletin.
Pot plăti ca persoană juridică?
Da, lucrăm atât cu persoane fizice cât și cu persoane juridice. Puteți plăti pentru marfă prin transfer. Adresați-vă în magazinul nostru, managerul nostru vă va prezenta nota de plată.
Unde pot să văd produsele?
Puteți vedea saltele, paturi, perne și alte produse pentru dormit și relaxare în magazinul nostru OSKAR.MD, care se află la următoarea adresă: Chișinău, Râșcani, bd. Moscova 3, et.3. Număr de telefon al magazinului + 373 (78) 135-788
Deschideți toate întrebările
Dacă aveți o altă întrebare, ne puteți adresa telefonic consultantul nostru.
Sau comandați un apel gratuit
Descriere
Caracteristici
Plata și livrarea
Adresa salonului
Review-uri
Intrebari si raspunsuri
Vedeți produsele conexe din această categorie
care sunt cel mai des cumpărate din salonul nostru
-50%
Arcuri independente
8 999 MDL
18 000 MDL
Mai multe detalii
-15%
Fără arcuri
14 330 MDL
16 865 MDL
Mai multe detalii
-15%
Arcuri independente
13 590 MDL
16 000 MDL
Mai multe detalii
-25%
Arcuri independente
15 920 MDL
21 230 MDL
Mai multe detalii
-25%
Arcuri independente
15 920 MDL
21 230 MDL
Mai multe detalii
-15%
Arcuri independente
18 200 MDL
21 420 MDL
Mai multe detalii
-20%
Arcuri independente
11 999 MDL
15 000 MDL
Mai multe detalii
-30%
Arcuri independente
12 810 MDL
18 300 MDL
Mai multe detalii

Doriți să puneți câteva întrebări
înainte de a face o achiziție?

Apelați la salon pe numărul de telefon
Sau scrieți numărul Dvs., vă vom suna înapoi

Alte produse ale salon OSKAR.MD

Prețuri rezonabile, reduceri frumoase
-20%
2 persoane
1 790 MDL
2 240 MDL
Mai multe detalii
-10%
Arcuri independente
18 520 MDL
20 580 MDL
Mai multe detalii
-20%
2 persoane
1 790 MDL
2 240 MDL
Mai multe detalii
Țesătură
20 200 MDL
Mai multe detalii
Țesătură
19 999 MDL
Mai multe detalii
-15%
Arcuri independente
13 590 MDL
16 000 MDL
Mai multe detalii
-10%
Noptiere
6 800 MDL
7 560 MDL
Mai multe detalii
-15%
Fără arcuri
14 330 MDL
16 865 MDL
Mai multe detalii


Apel