Salon de mobila
turceasca
or. Chișinău, sec. Rîșcani, bd. Moskova 3, et. 3
Bălți, Ștefan cel Mare 2C, et. 2
Toate produsele
or. Chișinău, sec. Rîșcani, bd. Moskova 3, et. 3
Bălți, Ștefan cel Mare 2C, et. 2
078 135-788
Adresa salonului

  RETURNAREA MĂRFURILOR

  Conform articolului № 657 din Legea Republicii Moldova „Cu privire la protecția drepturilor consumatorilor”, cumpărătorul are dreptul de a refuza marfa în orice moment înainte de transferul acesteia. Și după transferul mărfii - în termen de 14 zile prin prezentarea bonului de casă. Returnarea mărfii de calitate corespunzătoare este posibilă în cazul, dacă este păstrată starea de marfă, proprietățile consumatorilor, precum și un document care confirmă faptul și condițiile de achiziție a mărfii menționate.

  Condiții de schimb și returnare

  La acceptarea mărfurilor, Cumpărătorul trebuie să verifice cu atenție cantitatea acesteia, calitatea și asortimentul cu corespunderea documentelor însoțitoare și a comenzii. După semnarea bonului de vânzare, Cumpărătorul pierde dreptul de a depune reclamații, care pot fi identificate la acceptarea mărfii.

  Pentru mărfurile asamblate de cumpărător independent (nu de specialiștii Vânzătorului), obligațiile de garanție ale Vânzătorului nu se răspândesc. De asemenea, garanția nu se răspândește la mărfurile fabricate pe mărimi individuale, mărfurile deteriorate obținute în timpul livrării independente și ridicării mărfurilor. Cumpărătorul nu are dreptul să refuze marfa de calitate corespunzătoare, care are proprietăți definite individual și anume, dacă marfa poate fi utilizată exclusiv de către consumatorul care o achiziționează.

  Pentru îndeplinirea returnării sau schimbului de marfă, este necesar să vă adresați la Departamentul de Calitate al magazinului nostru la telefonul + 373 (78) 135-788.

  Sau trimiteți o cerere

  Apel