Salon de mobila
turceasca
or. Chișinău, sec. Rîșcani, bd. Moskova 3, et. 3
Bălți, Ștefan cel Mare 2C, et. 2
Toate produsele
or. Chișinău, sec. Rîșcani, bd. Moskova 3, et. 3
Bălți, Ștefan cel Mare 2C, et. 2
078 135-788
Adresa salonului

  Răspunsuri la întrebări

  În fiecare zi primim o mulțime de întrebări de la clienții noștri, atât de pe site, cât și de la vizitatorii magazinului nostru. Odată cu sosirea noilor întrebări, formăm imediat un răspuns și îl postăm pe site-ul nostru web. Mai jos sunt întrebări frecvente și răspunsuri la acestea.

  Întrebările de organizare:

  Cum se face o comandă de pe site?
  Pentru a comanda o saltea, un pat, sau orice altă marfă de pe site, sunați la telefonul + 373 (78) 135-788 la magazin sau trimiteți o cerere pentru un apel gratuit. Operatorul nostru vă va contacta, va clarifica toate detaliile comenzii și va completa cererea.
  Există livrare într-un alt oraș din Moldova?
  Da, noi livrăm orice marfă de pe site-ul nostru în toată Moldova în termen de 2-3 zile.
  Cât costă livrarea?
  Totul depinde de marfă și de prețul comenzii făcute. Fiecare livrare noi o considerăm individual. Prețuri aproximative pentru livrare în Moldova: Saltele - 150 lei, Paturi - 250 lei, Plapume, perne etc. - 100 lei. Livrarea în Chișinău în valoare de la 1500 lei, se efectuează gratis. Livrarea în Chișinău până la 1500 lei, costă - 100 lei.
  Cât de rapidă va fi livrarea?
  Livrare în Moldova durează, în medie, 2-3 zile. Livrarea în Chișinău se poate face în aceeași zi, dacă marfa este în stoc.
  Care sunt modalitățile de plată?
  Puteți achita marfa în numerar în magazin sau curierului la primirea mărfii. Pentru persoanele juridice este posibilă plata prin transfer bancar. De asemenea, puteți plăti cu cardul prin intermediul serviciilor bancare online.
  Este posibil să faceți o saltea pe dimensiunea individuală?
  Da, putem face o saltea sau un pat pe dimensiunile dvs. în termen de 2-10 zile . Pentru a face acest lucru, sunați la magazin și managerul nostru va calcula costul comenzii în 5 minute. Comenzile personalizate se formează prin plata în avans.
  Ce să fac dacă dimensiunea mea nu este în lista dvs.?
  Pe site în cataloage sunt stabilite cele mai populare dimensiuni de saltele și paturi. Dacă aveți nevoie de o altă dimensiune, care nu este în lista de dimensiuni, sunați-ne la magazin și noi vom calcula costul dimensiunii personalizate în 5 minute.
  Este posibil să ridic o saltea personal ?
  Da, dvs. puteți ridica personal salteaua, patul, perna, plapuma din magazinul nostru sau din depozit. De asemenea, înainte de a cumpăra, puteți vedea, vă puteți culca pentru a vă asigura că marfa vi se potrivește.
  Pot să returnez marfa?
  Dacă marfa cumpărată în magazinul OSKAR.MD nu vi se potrivește, aceasta poate fi schimbată sau returnată în termen de 14 zile de la data cumpărării — cu bonul și document de identitate. Noi îți vom returna banii pentru marfă, sau o vom schimba pe alta. Cu toate acestea, această regulă nu se distribuie la mărfurile utilizate sau cele făcute la comandă. Pentru a returna marfa este necesar să contactați magazinul - OSKAR.MD.

  Întrebări de plată:

  Este posibil cumpărea în credit?
  Da, orice marfă de la 1000 de lei, poate fi cumpărată în credit până la 36 de luni, în condiții favorabile. Pentru a face acest lucru trebuie să veniți la magazinul nostru și să faceți comanda la fața locului. Pentru aceasta aveți nevoie doar de buletin.
  Pot plăti ca persoană juridică?
  Da, lucrăm atât cu persoane fizice cât și cu persoane juridice. Puteți plăti pentru marfă prin transfer. Adresați-vă în magazinul nostru, managerul nostru vă va prezenta nota de plată.
  Pot plăti cu cardul?
  Puteți plăti de la card la card cu ajutorul aplicației bancare online direct de pe telefon.
  Pot plăti marfa când o primesc?
  Dacă marfa are dimensiuni standard, dvs. o puteți achita la primire. În cazul în care doriți să comandați o saltea sau un pat de dimensiuni personalizate, va fi necesar să plătiți în avans 50% iar restul banilor să plătiți la primire.

  Întrebări materiale:

  Ce este Memory Foam?
  Acesta este un material cu efect de memorie — o umplutură unică pentru saltele, perne și alte articole pentru dormitor, care are capacitatea să repete cu exactitate formele corpului dvs. și să le memorizeze. Asigură relaxarea maximă a coloanei cervicale — dacă este vorba despre pernă, sau întreaga coloană vertebrală — dacă asta este o saltea.
  Ce este spuma poliuretanică (SPU)?
  Spuma poliuretanică sau SPU — este o spumă care este folosită în diferite domenii. În acest caz, este o spumă cu densitate și rigiditate crescută pentru a produce saltele, canapele și paturi.
  Ce sunt aeratoarele?
  Aeratoarele — sunt dispozitive speciale, de obicei plasate pe partea laterală a saltelei. Ele îndeplinesc funcția de ventilație, permit saltelei ”să respire„.
  Ce este sistema Multi Pocket?
  Blocul cu arcuri ”Multi Pocket„ suportă sarcina de până la 130 kg, numărul de arcuri pe 1 metru pătrat — până la 500 de bucăți. ”Multi Pocket„ diferă de blocul obișnuit cu arcuri printr-un număr crescut de arcuri cu diametru mai mic.
  Ce este latexul artificial?
  Latexul artificial — este un material popular de spumă ecologică, care nu provoacă alergii. Există de densitate și rigiditate diferită, cel mai des duritate moderată sau duritate medie. Prin calitățile sale este foarte similar cu latexul natural, dar este cu mult mai ieftin și nu atât de moale și elastic.
  Ce este Poliesterul?
  Poliesterul – este un tip special de țesătură sintetică produsă din fibre de poliester. În exterior, seamănă cu lâna, iar după caracteristici este foarte asemănător cu bumbacul.
  Ce este Thermobond (legătura termică)?
  Thermobond — este un material nețesut, produs din fibre discontinue, cât naturale atât și sintetice. Pentru materialul de legătură termică cel mai des se întrebuințează fibre de polipropilen și poliester, precum și viscoza și bumbacul.
  Ce este Pocket Spring?
  Pocket Spring - este denumirea blocului cu arcuri. Un astfel de bloc cu arcuri este numit independent, deoarece fiecare arc este plasat separat într-o husă de textil, unde arcurile nu sunt unite între ele, ci sunt unite doar husele, ceea ce permite fiecărui arc să funcționeze independent unul de altul. Cu alte cuvinte, funcționează doar arcurile, asupra cărora se îndeplinește o presiune.

  Întrebări generale:

  Apel