Salon de mobila
turceasca
or. Chișinău, sec. Rîșcani, bd. Moskova 3, et. 3
Bălți, Ștefan cel Mare 2C, et. 2
Toate produsele
or. Chișinău, sec. Rîșcani, bd. Moskova 3, et. 3
Bălți, Ștefan cel Mare 2C, et. 2
078 135-788
Adresa salonului

  Livrare

  Puteți comanda livrarea bunurilor achiziționate în magazinul OSKAR.MD oriunde în Moldova. Mai jos sunt descrise condițiile de livrare.

  În Chișinău

  1. Livrarea mărfurilor în Chișinău în valoare de peste 2000 de lei este gratuită. Plata se face curierului (în numerar) la primirea mărfurilor sau în magazin la plasarea unei comenzi. Livrarea se efectuează de Luni până Vineri între orele 9:00 - 19:00. Ora de livrare este stabilită de către curier, în funcție de traseul de circulație, anunțând clientul cu 1 oră înainte.

  În Moldova

  2. Livrarea în orice oraș sau localitate din Moldova se efectuează prin curier în timp de 2-5 zile. Vezi mai jos prețurile de livrare. Puteți face comanda de livrare contactându-ne la numărul de telefon + 373 (78) 135-788 sau să ne scrieți pe chat.

  Prețurile de livrare în Moldova

  Saltele - 190 de lei

  Paturi - 290 de lei

  Perne / Plapume - 100 de lei

  4. Pentru locuitorii din Transnistria livrarea se face până la frontieră din partea Moldovei. Dvs. puteți ridica singuri salteaua sau patul de la frontieră. Toate mărfurile au bonuri, ce vor ajuta la îndepărtarea întrebărilor inutile în timpul transportării.

  Atenție:

  • Livrarea mărfurilor o realizăm într-un interval de timp, dar nu la o anumită oră. Înainte de a realiza livrarea, expeditorul vă va contacta și vă va avertiza cu privire la ora vizitei. Dacă destinatarul nu se va afla pe adresa de livrare, expeditorul va aștepta 15 minute. Costul ridicării / aducerii mărfurilor în cameră depinde de etaj și de disponibilitatea de lift. Costul ridicării saltelei = 50 lei de etaj, patului = 100 lei de etaj. Se stabilește la plasarea unei comenzi. Serviciul de ridicare / aducere a mărfurilor în cameră include transportul pe teritoriul proprietății private.

  • Dacă este imposibil apropierea automobilului până la locul de descărcare (până la scara clădirii cu apartamente sau până la poarta / gardul unei case particulare) se plătește pentru transportul manual al mobilierului. Dacă există un control de acces la locul de servire, este necesar să vă asigurați înregistrarea unui permis pe teritoriul pentru trecerea autotransportului.

  • În cazul când la locul de servire este disponibilă doar parcarea cu plată, este necesar să asigurați plata locului de parcare pentru autotransport.

  • Asamblarea  patului în ziua livrării este posibilă cu condiția prezentării serviciului „Ridicarea / aducerea mărfurilor în cameră”. Costul asamblării patului = 250 lei.
  Apel