Salon de mobila
turceasca
or. Chișinău, sec. Rîșcani, bd. Moskova 3, et. 3
Bălți, Ștefan cel Mare 2C, et. 2
Toate produsele
or. Chișinău, sec. Rîșcani, bd. Moskova 3, et. 3
Bălți, Ștefan cel Mare 2C, et. 2
078 135-788
Adresa salonului

  Achitare

  Pentru confortul dvs. magazinul nostru online prevede mai multe opțiuni de plată:

  1. În numerar

  Puteți achita cumpărăturile în numerar curierului când primiți marfa sau puteți plăti achiziția vizitând magazinul nostru care se află în Chișinău pe adresa: sec. Rîșcani, bd. Moscova 3, etajul 3. Pentru toate produsele noi oferim bon de casă și garanție.

  2. Visa / Mastercard

  Când plătiți cu cardul Visa sau Mastercard, va trebui să vă conectați la aplicația bancară online de care este legat cardul dvs. și să achitați de pe cardul dvs. pe numărul cardului magazinului. Precizați numărul la operatorii magazinului.

  3. Transfer bancar

  Pentru a efectua plata prin transfer bancar, sunați la magazin. Operatorul nostru va lua legătura cu dvs., va acorda toate condițiile pentru livrarea produsului, va verifica contactele, va prezenta factura cu mărfurile selectate și o va trimite pe adresa dvs. de e-mail. Fiți atenți, livrarea se efectuează numai după achitarea și încasarea mijloacelor bănești pe contul nostru în întregime. Această metodă de plată prin datele bancare a companiei prevede achitarea cât pentru persoanele fizice, atât și pentru persoanele juridice.

  4. În credit

  Orice produse în sumă de la 1000 de lei, pot fi achiziționate în credit cu termen de achitare până la 36 de luni. O consultație detaliată despre condițiile creditului o puteți primi de la managerii noștri. Pentru a comanda produsul este nevoie doar de pașaport.

  Apel