Salon de mobila
turceasca
or. Chișinău, sec. Rîșcani, bd. Moskova 3, et. 3
Bălți, Ștefan cel Mare 2C, et. 2
Toate produsele
or. Chișinău, sec. Rîșcani, bd. Moskova 3, et. 3
Bălți, Ștefan cel Mare 2C, et. 2
078 135-788
Adresa salonului

Pat Thermall

-5%
Cumpara in rate la 0%
Descriere
Articol:  B006
Culoarea patului: Bej
Producător: Turcia
Avantaj:
Livrare în toată Moldova
Livrăm orice bunuri de pe site-ul nostru direct la domiciliu. Livrare la Chișinău pentru o sumă de 1.500 lei, gratuită. Livrare de costuri în Moldova, de la 100 de lei
În credit 520 lei
Puteți cumpăra acest articol prin rate fără plata în avans. Pentru aceasta, ai nevoie doar de un pașaport.
Garanție 2 ani
Garanție oficială de la producător. Schimbul sau rambursarea în termen de 14 zile.
Returnarea mărfurilor în termen de 14 zile
Vom reveni banii sau schimba produsul în termen de 14 zile, în cazul în care nu corespunde calității corespunzătoare. Uitați condițiile de returnare pe link
Achitarea convenabila
Plătiți pentru achiziții cum doriți, prin card, numerar sau în credit, fără avans.
Ridicare la etaj
Vom ridica acest produs la apartament, vom ajuta la asamblarea produsului și vom lăsa curatenie dupa noi. Vedeti costul serviciului pe link-ul
16 820 MDL
15 980 MDL
În credit
520 lei/lunar
Descriere
Caracteristici
Plata și livrarea
Adresa salonului
Review-uri
Intrebari si raspunsuri

Pat turcesc THERMALL

Designul laconic al căpătâiului și culoarea bej al patului Thermall fac acest pat potrivit pentru o gamă largă de interioare. Acesta poate adăuga o notă festivă și confortabilă unui interior.

Carcas de pat întărit
În interiorul patului se află un carcas metalic durabil. Toate elementele patului sunt atașate anume de acesta. Părțile laterale ale patului sunt realizate din LMDF de calitate de clasa 1 de 10 mm și acoperite cu țesătură matlasată de clasa A. 

Bază de saltea solidă
Patul vine cu o bază de saltea din LMDF cu mecanism de ridicare, care este o bază mai fiabilă pentru o saltea cu arcuri independente decât o bază din lamele. Datorită bazei întregi, salteaua va dura de două ori mai mult decât cu o bază cu lamele.

Va servi mai mult de 20 de ani

Această durată de viață este obținută prin utilizarea materialelor de calitate: țesătură de înaltă calitate, care este ușor de curățat, construcție metalică durabilă și LMDF. MDF laminat (MDF (Medium Density Fiberboard) este un material ecologic cu două suprafețe netede, acoperite cu o peliculă decorativă. Este fabricat din fibre de lemn. În timpul utilizării, materialul nu emite substanțe nocive. Durata de viață a LMDF este de aproximativ 20 de ani, cu condiția ca acesta să fie utilizat în încăperi cu o umiditate mai mică de 70%.

4 amortizoare ale mecanismului de ridicare
Mecanismul de ridicare este echipat cu 4 amortizoare, care sunt atașate la cadrul metalic al patului. Pentru utilizarea în siguranță a spațiului de depozitare, amortizoarele din stânga și din dreapta sunt echipate cu un sistem de blocare la ridicarea saltelei, ceea ce împiedică închiderea bazei cu salteaua în timpul utilizării sertarului de depozitare. 

Sistem de echilibrare pentru deschidere ușoară
Trebuie doar să trageți ușor mânerele patului în sus, astfel încât partea de ridicare împreună cu salteaua să se deschidă ușor. Nu este nevoie să depuneți mult efort.

Înălțimea picioarelor este de 10 cm potrivită pentru un aspirator-robot
Datorită faptului că înălțimea picioarelor este de 10 cm, puteți curăța sub pat în orice mod convenabil pentru Dvs., atât cu ajutorul unui aspirator-robot, cât și manual. 

Sistem de blocare pentru o închidere lină
Secțiunea de ridicare se închide lin, aproape fără zgomot datorită unui sistem special de blocare și a unui număr sporit de amortizoare.

Sertar de depozitare cu adâncimea de 25 cm
Uneori, pentru a scoate ceva din sertarul de depozitare, este nevoie să pășiți pe fundul cutiei cu picioarele. Partea inferioară a cutiei de depozitare este realizată din MDF cu o grosime de 10 mm și poate rezista la greutatea corpului uman. Puteți călca pe el fără teamă de a-l deteriora. Înălțimea sertarului de 25 cm, vă permite să depozitați chiar și lucruri supradimensionate în el. Aeratoarele din partea de jos a patului vor ajuta aerul să fie reînnoit și să prevină apariția unui miros neplăcut în pat. 

Suporturi pentru saltea
Setul de pat include 2 suporturi pentru saltea, care sunt atașate pe părțile laterale ale patului de cadrul metalic al piesei de ridicare și împiedică alunecarea saltelei în timpul utilizării.

Pat, saltea și noptiere într-un stil unic
Particularitatea companiei BAMBI este producția de paturi, saltele și noptiere într-un stil unic. Fiecare model de pat corespunde unei saltele și noptiere într-un singur design. Puteți cumpăra atât întregul set al unui model, cât și orice produs separat. De asemenea, puteți combina orice model de pat cu orice saltea de aceeași dimensiune.

Patul este format din trei părți: căpătâi și două părți ale bazei. Setul complet al patului include picioare - 8 buc, aeratoare - 2 buc, suporturi pentru saltea - 2 buc și toate elementele de fixare necesare. Va fi necesară asamblarea.

* Abaterea admisibilă a dimensiunilor: înălțime/lățime/lungime ±2cm.
* Salteaua, noptierele, lenjeria de pat, plapumele și pernele se vând separat.

Prețul și descrierea Saltea Thermall

Prețul și descrierea Noptiere Thermall

Prețul și descrierea Lenjerie de pat

Prețul și descrierea Plapume

Prețul și descrierea Perne

De unde puteți cumpăra patul

Puteți cumpăra un pat în Chișinău în magazinul nostru „OSKAR.MD”, situat pe adresa: or. Chișinău, sec. Râșcani, bd. Moscovei 3, etajul 3. Sau comandați livrarea patului la telefon + 373 (78) 135-788.

Livrăm paturi în toată Moldova în orice oraș sau localitate în 2-3 zile, costul livrării este de doar 250 de lei. Numărul de telefon al magazinului în Chișinău: + 373 (78) 135-788

Caracteristici
Tip:
Țesătură
Culoarea patului:
Bej
Înălțimea capului:
130 см
Înălțimea peretelui lateral:
28cm
Prezența unei cutii pentru lenjerie:
Este
Adâncimea cutiei de lenjerie:
25 cm
Echipament de ridicare:
Este
Baza sub saltea:
Este
Clearance-ul deasupra podelei:
10 cm
Material:
MDF laminat / metal
Material de înveliș:
Țesătură
Durata de viață:
20 ani
Garanție:
2 ani
Producător:
Turcia
Materiale
LMDF
Metal
Țesătură
Aeratoare
Mecanism de ridicare
Bază pentru saltea
Cutie pentru depozitare
Elemente de fixare
Mânere pentru bază
Plata și livrarea
Удобная оплата

Adresa salonului OSKAR.MD

Ușor accesibil de oriunde din oraș
Adresa noastră
or. Chișinău, sec. Rîșcani, bd. Moskova 3, et. 3
Programul de lucru
Luni-Vineri: 9:30 - 20:00
Sâmbătă-Duminică: 9:30 - 17:00
Lucrăm șapte zile pe săptămână.
Telefonul salonului
078 135-788
Cum să ajungeți la noi?
Microbuze
№ 112, 116, 119, 121, 123, 140, 148, 152, 162, 166, 186
Autobuze
№ 5, 19, 26, 28
Troleibuze
№ 10, 11, 21, 23, 24
Livrare rapidă în toată Moldova
Livrăm orice marfă care este în stoc în 2-3 zile
Review-uri
Почитайте что говорят покупатели OSKAR.MD,
или нажмите на Play чтобы прослушать.
Saltea
Dimensiune: 160x200*22 cm
Mulțumesc pentru saltea, am vrut să sun să vă mulțumesc, dar mi-ați luat-o înainte :). Sunt mulțumită de cumpărătură, voi comanda la dvs. și un topper pe canapea puțin mai târziu. Mulțumesc!
Ascultați feedback
Maria Ivanovna, Tvardița
Saltea
Dimensiune: 130х200*22 cm
Salteaua este excelentă, mulțumită de achiziție. Am comandat o saltea în magazinul dvs. pentru că aveți orice dimensiuni personalizate. Aveam nevoie de o saltea 130*200, și nu am întâlnit firme unde să fie posibil de realizat. Vă mulțumesc foarte mult!
Ascultați feedback
Igor, Transnistria
Saltea
Dimensiune: 180x200*26 cm
Am căutat o saltea, am văzut anunțul dvs., mi-a plăcut oferta voastră și ceea că faceți orice dimensiuni, întrucât eu am vrut înălțimea să fie de 26 cm. Ați făcut așa cum am dorit și ați adus la timp. Sunt mulțumită, vă recomand colegilor de la serviciu. Mulțumesc foarte mult!
Ascultați feedback
Galina, Chișinău, Botanica
2 Saltele
Dimensiune: 80x190*22 cm
Sunt foarte mulțumită de saltelele noi. Am întâlnit anunțul dvs. pe Facebook și am decis să comand o saltea de la dvs., pentru că există livrare la domiciliu. Sunt satisfăcută de achiziție, v-am recomandat deja prietenelor mele. Mulțumesc foarte mult!
Ascultați feedback
Nina, or. Călărași
Saltea
Dimensiune: 180x200*22 cm
Am văzut un anunț pe internet și am ajuns pe site-ul dvs., mi-a plăcut, cum ați explicat, și am decis să comand la dvs. o saltea. Am cumpărat o saltea pentru pat dublu cu dimensiunile 180*200*22 cu efect de memorie de 5 cm. Sunt satisfăcut de calitate.
Ascultați feedback
Cornel, Chișinău, Botanica
Topper
Dimensiune: 120x200*5 cm
Am cumpărat o saltea subțire „Topper”. Satisfăcută de cumpărătură, bună saltea. Am văzut pe internet oferte și mai ieftine, dar mi-ați nimerit sub mână și am cumpărat de la voi )). Deja v-am recomandat cunoscuților. Vreau să mai comand una, dar puțin mai târziu. Mulțumesc!
Ascultați feedback
Tamara, Chișinău, Rîșcani
Întrebări frecvente
Cum se face o comandă de pe site?
Pentru a comanda o saltea, un pat, sau orice altă marfă de pe site, sunați la telefonul + 373 (78) 135-788 la magazin sau trimiteți o cerere pentru un apel gratuit. Operatorul nostru vă va contacta, va clarifica toate detaliile comenzii și va completa cererea.
Pot plăti marfa când o primesc?
Dacă marfa are dimensiuni standard, dvs. o puteți achita la primire. În cazul în care doriți să comandați o saltea sau un pat de dimensiuni personalizate, va fi necesar să plătiți în avans 50% iar restul banilor să plătiți la primire.
Există livrare într-un alt oraș din Moldova?
Da, noi livrăm orice marfă de pe site-ul nostru în toată Moldova în termen de 2-3 zile
Cât costă livrarea?
Totul depinde de marfă și de prețul comenzii făcute. Fiecare livrare noi o considerăm individual. Prețuri aproximative pentru livrare în Moldova: Saltele - 150 lei, Paturi - 250 lei, Plapume, perne etc. - 100 lei. Livrarea în Chișinău în valoare de la 1500 lei, se efectuează gratis. Livrarea în Chișinău până la 1500 lei, costă - 100lei.
Este posibil cumpărea în credit?
Da, orice marfă de la 1000 de lei, poate fi cumpărată în credit până la 36 de luni, în condiții favorabile. Pentru a face acest lucru trebuie să veniți la magazinul nostru și să faceți comanda la fața locului. Pentru aceasta aveți nevoie doar de buletin.
Pot plăti ca persoană juridică?
Da, lucrăm atât cu persoane fizice cât și cu persoane juridice. Puteți plăti pentru marfă prin transfer. Adresați-vă în magazinul nostru, managerul nostru vă va prezenta nota de plată.
Unde pot să văd produsele?
Puteți vedea saltele, paturi, perne și alte produse pentru dormit și relaxare în magazinul nostru OSKAR.MD, care se află la următoarea adresă: Chișinău, Râșcani, bd. Moscova 3, et.3. Număr de telefon al magazinului + 373 (78) 135-788
Deschideți toate întrebările
Dacă aveți o altă întrebare, ne puteți adresa telefonic consultantul nostru.
Sau comandați un apel gratuit
Descriere
Caracteristici
Plata și livrarea
Adresa salonului
Review-uri
Intrebari si raspunsuri
Vedeți produsele conexe din această categorie
care sunt cel mai des cumpărate din salonul nostru
-35%
Cu speteaza moale
11 890 MDL
18 300 MDL
Mai multe detalii
Țesătură
20 200 MDL
Mai multe detalii
Țesătură
21 550 MDL
Mai multe detalii
-15%
Țesătură
24 500 MDL
28 830 MDL
Mai multe detalii
Țesătură
21 880 MDL
Mai multe detalii
-5%
Tapitat
19 390 MDL
20 410 MDL
Mai multe detalii
Țesătură
19 999 MDL
Mai multe detalii
Țesătură
19 880 MDL
Mai multe detalii

Doriți să puneți câteva întrebări
înainte de a face o achiziție?

Apelați la salon pe numărul de telefon
Sau scrieți numărul Dvs., vă vom suna înapoi

Alte produse ale salon OSKAR.MD

Prețuri rezonabile, reduceri frumoase
-20%
2 persoane
1 790 MDL
2 240 MDL
Mai multe detalii
-35%
Ortopedica
1 680 MDL
2 600 MDL
Mai multe detalii
-10%
Arcuri independente
18 520 MDL
20 580 MDL
Mai multe detalii
-20%
2 persoane
1 790 MDL
2 240 MDL
Mai multe detalii
Țesătură
20 200 MDL
Mai multe detalii
Dublu
2 280 MDL
Mai multe detalii
-20%
2 persoane
1 790 MDL
2 240 MDL
Mai multe detalii
-20%
2 persoane
1 790 MDL
2 240 MDL
Mai multe detalii


Apel