Salon de mobila
turceasca
or. Chișinău, sec. Rîșcani, bd. Moskova 3, et. 3
Bălți, Ștefan cel Mare 2C, et. 2
Toate produsele
or. Chișinău, sec. Rîșcani, bd. Moskova 3, et. 3
Bălți, Ștefan cel Mare 2C, et. 2
078 135-788
Adresa salonului

Pat Clima Naturel

Cumpara in rate la 0%
Descriere
Articol:  B002
Culoarea patului: Cappuccino
Producător: Turcia
Avantaj:
Livrare în toată Moldova
Livrăm orice bunuri de pe site-ul nostru direct la domiciliu. Livrare la Chișinău pentru o sumă de 1.500 lei, gratuită. Livrare de costuri în Moldova, de la 100 de lei
În credit 520 lei
Puteți cumpăra acest articol prin rate fără plata în avans. Pentru aceasta, ai nevoie doar de un pașaport.
Garanție 2 ani
Garanție oficială de la producător. Schimbul sau rambursarea în termen de 14 zile.
Returnarea mărfurilor în termen de 14 zile
Vom reveni banii sau schimba produsul în termen de 14 zile, în cazul în care nu corespunde calității corespunzătoare. Uitați condițiile de returnare pe link
Achitarea convenabila
Plătiți pentru achiziții cum doriți, prin card, numerar sau în credit, fără avans.
Ridicare la etaj
Vom ridica acest produs la apartament, vom ajuta la asamblarea produsului și vom lăsa curatenie dupa noi. Vedeti costul serviciului pe link-ul
19 999 MDL
În credit
520 lei/lunar
Descriere
Caracteristici
Plata și livrarea
Adresa salonului
Review-uri
Intrebari si raspunsuri

Pat Turcesc Clima Naturel.

Designul luxos și calitatea cea mai înaltă s-au îmbinat într-un tandem armonios. Pat elegant de designer în stil modern, cu căpătâi moale și un sertar mare pentru lenjerie. Liniile moi naturale vă vor face să uitați de neplăcerile zilei trecute, să vă relaxați și să vă pregătiți pentru odihna mult așteptată, iar ornamentul geometric al căpătâiului vă va încânta prin simplitatea sa grațioasă. Acest model dorești să-l examinezi și să-l atingi, dar ce e și mai important - că pe el imediat dorești să te întinzi și să simți tot farmecul acestui produs deosebit.

Un astfel de pat vă va reda un stil interiorului dvs., va crea o senzație de căldură și confort. Iar compartimentul încăpător pentru lenjerie vă va oferi o suprafață suplimentară pentru depozitarea lenjeriei de pat, fără a ocupa spațiu suplimentar. În interiorul patului, puteți păstra plapume și perne de rezervă, haine de sezon și chiar o masă de călcat.

Descrierea patului

Patul este fabricat din MDF laminat (Medium Density Fiberboard) - este un material ecologic cu două suprafețe netede acoperite cu o peliculă decorativă. În interiorul patului este instalat cadru metalic durabil. De asemenea, în pachet este inclusă o bază pentru saltea din LMDF, cu un mecanism sigur de ridicare de 4 amortizoare, care este o bază mai sigură pentru o saltea pe arcuri independente decât o bază de lamele. Datorită bazei solide, salteaua va dura de 2 ori mai mult decât utilizarea acesteia pe o bază de lamele.

Tapițeria patului este realizată din țesătură turcească de înaltă calitate, plăcută la atingere și fără pretenții la îngrijire. În căpătâiul patului sunt încorporate inserții din lemn, care redau o frumusețe unică și unicitate. Patul este maro deschis (cappuccino) cu un model geometric minim. Două cercevele cu un mecanism de ridicare sunt echipate cu un sistem de blocare la ridicarea saltelei și nu permite închiderea bazei cu saltea în timpul utilizării secției pentru lenjerie.

Înălțimea căpătâiului patului este de 125 cm. Lățimea căpătâiului este de 8 cm. Adâncimea sertarului este de 25 cm. Spațiul liber deasupra podelei este de 10 cm, este convenabil să curățați atât cu ajutorul unui robot aspirator, cât și manual. Pe părțile laterale ale patului există elemente de fixare metalice, pentru a susține salteaua. În interiorul sertarului pentru lengerie există aeratoare - un sistem de ventilație. Patul este instalat pe 8 picioare, ceea ce mărește rezistența patului în timpul utilizării.

Durata de viață a unui astfel de pat este 20 de ani.
Salteaua, care este indicată în fotografia patului, poate fi vizionată pe link-ul «Saltea Clima Naturel»

* Abaterea admisibilă a dimensiunilor: înălțime/lățime/lungime ±2cm.
* Salteaua, noptierele, lenjeria de pat, plapumele și pernele se vând separat.

Prețul și descrierea Saltea Clima Naturel

Prețul și descrierea Noptiere Clima Naturel

Prețul și descrierea Lenjerie de pat

Prețul și descrierea Plapume

Prețul și descrierea Perne

De unde puteți cumpăra așa pat?

Patul poate fi procurat la Chișinău, în magazinul nostru "Oskar.md", situat pe adresa: Chișinău, sec. Râșcani, bd. Moscovei 3, la etajul 3. De asemenea, livrăm patul în toată Moldova în orice oraș sau localitate în 2-3 zile. Puteți comanda livrarea patului prin telefon + 373 (78) 135-788. Numărul are Viber și WhatsApp. Vă putem expedia poze reale.

Avem condiții  de plată comode. Puteți procura un pat atât în numerar cât și în credit sau în rate. Pentru a cumpăra un pat în credit, trebuie să aveți doar buletinul și să vizitați magazinul. Perioada maximă de împrumut este de 36 de luni. Cumpărarea în rate 0%. Toate detaliile le aflați prin telefon de la managerul magazinului.

Caracteristici
Tip:
Țesătură
Culoarea patului:
Cappuccino
Înălțimea capului:
126 см
Înălțimea peretelui lateral:
28 cm
Prezența unei cutii pentru lenjerie:
Este
Adâncimea cutiei de lenjerie:
20 cm
Echipament de ridicare:
Este
Baza sub saltea:
Este
Clearance-ul deasupra podelei:
10 cm
Material:
MDF laminat / metal
Material de înveliș:
Țesătură
Durata de viață:
20 ani
Garanție:
2 ani
Producător:
Turcia
Materiale
LMDF
Metal
Țesătură
Aeratoare
Mecanism de ridicare
Baza pentru saltea
Cutie pentru depozitare
Elemente de fixare
Mânere pentru bază
Plata și livrarea
Удобная оплата

Adresa salonului OSKAR.MD

Ușor accesibil de oriunde din oraș
Adresa noastră
or. Chișinău, sec. Rîșcani, bd. Moskova 3, et. 3
Programul de lucru
Luni-Vineri: 9:30 - 20:00
Sâmbătă-Duminică: 9:30 - 17:00
Lucrăm șapte zile pe săptămână.
Telefonul salonului
078 135-788
Cum să ajungeți la noi?
Microbuze
№ 112, 116, 119, 121, 123, 140, 148, 152, 162, 166, 186
Autobuze
№ 5, 19, 26, 28
Troleibuze
№ 10, 11, 21, 23, 24
Livrare rapidă în toată Moldova
Livrăm orice marfă care este în stoc în 2-3 zile
Review-uri
Почитайте что говорят покупатели OSKAR.MD,
или нажмите на Play чтобы прослушать.
Saltea
Dimensiune: 160x200*22 cm
Mulțumesc pentru saltea, am vrut să sun să vă mulțumesc, dar mi-ați luat-o înainte :). Sunt mulțumită de cumpărătură, voi comanda la dvs. și un topper pe canapea puțin mai târziu. Mulțumesc!
Ascultați feedback
Maria Ivanovna, Tvardița
Saltea
Dimensiune: 130х200*22 cm
Salteaua este excelentă, mulțumită de achiziție. Am comandat o saltea în magazinul dvs. pentru că aveți orice dimensiuni personalizate. Aveam nevoie de o saltea 130*200, și nu am întâlnit firme unde să fie posibil de realizat. Vă mulțumesc foarte mult!
Ascultați feedback
Igor, Transnistria
Saltea
Dimensiune: 180x200*26 cm
Am căutat o saltea, am văzut anunțul dvs., mi-a plăcut oferta voastră și ceea că faceți orice dimensiuni, întrucât eu am vrut înălțimea să fie de 26 cm. Ați făcut așa cum am dorit și ați adus la timp. Sunt mulțumită, vă recomand colegilor de la serviciu. Mulțumesc foarte mult!
Ascultați feedback
Galina, Chișinău, Botanica
2 Saltele
Dimensiune: 80x190*22 cm
Sunt foarte mulțumită de saltelele noi. Am întâlnit anunțul dvs. pe Facebook și am decis să comand o saltea de la dvs., pentru că există livrare la domiciliu. Sunt satisfăcută de achiziție, v-am recomandat deja prietenelor mele. Mulțumesc foarte mult!
Ascultați feedback
Nina, or. Călărași
Saltea
Dimensiune: 180x200*22 cm
Am văzut un anunț pe internet și am ajuns pe site-ul dvs., mi-a plăcut, cum ați explicat, și am decis să comand la dvs. o saltea. Am cumpărat o saltea pentru pat dublu cu dimensiunile 180*200*22 cu efect de memorie de 5 cm. Sunt satisfăcut de calitate.
Ascultați feedback
Cornel, Chișinău, Botanica
Topper
Dimensiune: 120x200*5 cm
Am cumpărat o saltea subțire „Topper”. Satisfăcută de cumpărătură, bună saltea. Am văzut pe internet oferte și mai ieftine, dar mi-ați nimerit sub mână și am cumpărat de la voi )). Deja v-am recomandat cunoscuților. Vreau să mai comand una, dar puțin mai târziu. Mulțumesc!
Ascultați feedback
Tamara, Chișinău, Rîșcani
Întrebări frecvente
Cum se face o comandă de pe site?
Pentru a comanda o saltea, un pat, sau orice altă marfă de pe site, sunați la telefonul + 373 (78) 135-788 la magazin sau trimiteți o cerere pentru un apel gratuit. Operatorul nostru vă va contacta, va clarifica toate detaliile comenzii și va completa cererea.
Pot plăti marfa când o primesc?
Dacă marfa are dimensiuni standard, dvs. o puteți achita la primire. În cazul în care doriți să comandați o saltea sau un pat de dimensiuni personalizate, va fi necesar să plătiți în avans 50% iar restul banilor să plătiți la primire.
Există livrare într-un alt oraș din Moldova?
Da, noi livrăm orice marfă de pe site-ul nostru în toată Moldova în termen de 2-3 zile
Cât costă livrarea?
Totul depinde de marfă și de prețul comenzii făcute. Fiecare livrare noi o considerăm individual. Prețuri aproximative pentru livrare în Moldova: Saltele - 150 lei, Paturi - 250 lei, Plapume, perne etc. - 100 lei. Livrarea în Chișinău în valoare de la 1500 lei, se efectuează gratis. Livrarea în Chișinău până la 1500 lei, costă - 100lei.
Este posibil cumpărea în credit?
Da, orice marfă de la 1000 de lei, poate fi cumpărată în credit până la 36 de luni, în condiții favorabile. Pentru a face acest lucru trebuie să veniți la magazinul nostru și să faceți comanda la fața locului. Pentru aceasta aveți nevoie doar de buletin.
Pot plăti ca persoană juridică?
Da, lucrăm atât cu persoane fizice cât și cu persoane juridice. Puteți plăti pentru marfă prin transfer. Adresați-vă în magazinul nostru, managerul nostru vă va prezenta nota de plată.
Unde pot să văd produsele?
Puteți vedea saltele, paturi, perne și alte produse pentru dormit și relaxare în magazinul nostru OSKAR.MD, care se află la următoarea adresă: Chișinău, Râșcani, bd. Moscova 3, et.3. Număr de telefon al magazinului + 373 (78) 135-788
Deschideți toate întrebările
Dacă aveți o altă întrebare, ne puteți adresa telefonic consultantul nostru.
Sau comandați un apel gratuit
Descriere
Caracteristici
Plata și livrarea
Adresa salonului
Review-uri
Intrebari si raspunsuri
Vedeți produsele conexe din această categorie
care sunt cel mai des cumpărate din salonul nostru
-35%
Cu speteaza moale
11 890 MDL
18 300 MDL
Mai multe detalii
-5%
Țesătură
15 980 MDL
16 820 MDL
Mai multe detalii
Țesătură
20 200 MDL
Mai multe detalii
Țesătură
21 550 MDL
Mai multe detalii
-15%
Țesătură
24 500 MDL
28 830 MDL
Mai multe detalii
Țesătură
21 880 MDL
Mai multe detalii
-5%
Tapitat
19 390 MDL
20 410 MDL
Mai multe detalii
Țesătură
19 880 MDL
Mai multe detalii

Doriți să puneți câteva întrebări
înainte de a face o achiziție?

Apelați la salon pe numărul de telefon
Sau scrieți numărul Dvs., vă vom suna înapoi

Alte produse ale salon OSKAR.MD

Prețuri rezonabile, reduceri frumoase
-15%
Set
30 390 MDL
35 840 MDL
Mai multe detalii
-15%
Saltea subțire
3 280 MDL
3 860 MDL
Mai multe detalii
Dublu
2 280 MDL
Mai multe detalii
Țesătură
28 740 MDL
Mai multe detalii
-20%
2 persoane
1 790 MDL
2 240 MDL
Mai multe detalii
Țesătură
19 880 MDL
Mai multe detalii
-20%
Arcuri independente
11 999 MDL
15 000 MDL
Mai multe detalii
-20%
2 persoane
1 790 MDL
2 240 MDL
Mai multe detalii


Apel